Brezplačna dostava nad 50 €

Vaša košarica

Vaša košarica je prazna


Neveste kje začeti?
Poskusite te kategorije:

Spletna trgovina za ljubitelje kulinarike in zdravega načina življena 💚

Predstavljamo izdelke višje kakovosti, iz vrhunskih sestavin
in ekološke pridelave, za sladokusce. Pripravljeno z ljubeznijo, za tiste, ki se želite razvajati.

solata s konjak testeninami

Ekipa Avenije Okusov

Za Avenijo Okusov stoji ekipa mladih, zagnanih ljubiteljev kulinarike, ki jih združuje ljubezen do kuhanja in zdravega načina življenja.

Ekipa, ki ve kaj hoče in kaj je najbolje zanjo, sestavlja ponudbo kakovostnih izdelkov, ki jih tudi sama uporablja v domači kuhinji kot del vsakdana in kot del kreativnih kuharskih podvigov.

Za stranke, ki rade preizkušajo nove jedi in sledijo prehranskim trendom, deli tudi svoje recepte, ustvarjene z izdelki iz spletne trgovine.

super živila

Izdelki na aveniji

Avenija Okusov upošteva preference svojih strank
in skrbi za njihovo zdravje.

Ponuja izdelke, ki sledijo dietam, kot sta ketonska in veganska. Upošteva ljudi z najpogostejšimi alergijami in intolerancami (na gluten, laktozo, sojo, jajca...) ter ponuja izdelke primerne za diabetike, ki minimalno vplivajo na nihanje krvnega sladkorja.


Ponudba se redno dopolnjuje z novimi kakovostnimi izdelki, ki jih kupec težko najde pri drugih slovenskih ponudnikih.

Poslanstvo

Poslanstvo našega podjetja je zgraditi varno nakupovalno okolje, ki je prva izbira potrošniku, ki želi več, skrbi za svoje dobro počutje in ceni široko, kakovostno ponudbo.

Želimo, da nakupovalna izkušnja na naši spletni strani prinaša zadovoljstvo, ob enostavnem, hitrem in preglednem poteku polnjenja košarice, z le nekaj kliki.

Na družbenih omrežjih kot tudi na spletni strani, se z recepti, nasveti in poučnimi objavami, trudimo opozoriti na pomembnost zdrave prehrane in uspešno širiti dobro počutje.

Ker nam je mar.