Vaša košarica

Vaša košarica je prazna


Neveste kje začeti?
Poskusite te kategorije:

Konjak lazanja z bučkami in rikoto

Konjak lazanja z bučkami in rikoto

Poletna lazanja brez slabe vesti! 😋☀️


Low carb lazanja

Sestavine:

Postopek:

  1. Bučke narežemo na tanke rezine, jih začinimo in na hitro popečemo na olju.
  2. Konjak liste speremo. Rikoto začinimo in ji po želji dodamo še malo kisle smetane in parmezana.
  3. V manjši pekač damo najprej plast paradižnikove omake, potem plast konjak listov, nato plast bučk in na koncu še plast rikote.
  4. Postopek ponavljamo, dokler nam ne zmanjka sestavin. Po vrhu razporedimo naribano mocarelo.
  5. Lazanjo pečemo 15 minut na 200°C. Preden postrežem, počakamo, da se ohladi.
Prejšnji
Naslednji